Al een paar dates gehad en nu wil je er eigenlijk wel meer werk van maken of je hebt een leuke man in de kroeg ontmoet en hebt zin in een avontuurtje. Maar hoe ga je voor die volgende stap? Hoe zorg je ervoor dat hij de nacht bij jou doorbrengt? Het is soms lastig om te weten wat je moet doen, maar Pikalilly weet natuurlijk raadt. Daarom tien manieren om hem in bed te krijgen!

Wees aantrekkelijk

Het klinkt logisch, maar voor sommigen schijnt het soms nog verdomd lastig te zijn. Zorg ervoor dat je aantrekkelijk bent voor je date. Hoe je dat doet? Simpel. Douche je elke dag, gebruik deodorant, knip regelmatig je nagels, besteed aandacht aan je kleding en ga regelmatig naar de kapper. Lijkt een hele lijst, maar echt alles is gebeurd binnen een uurtje… Dus doe het gewoon.

Oefen aantrekkingskracht uit

Dit doe je door zelfvertrouwen te tonen, wees dus niet bang of stil. Wees spontaan en helemaal jezelf. Zorg ervoor dat je lekker relaxt bent wanneer je met hem in gesprek bent en wees een beetje speels zodat hij weet dat er meer in je schuilt!

Neem (sexueel) initiatief

Niets gaat vanzelf, dus verwacht vooral niet dat een man naar jou toe komt en een potje sex aanbiedt. Nee, je moet ervoor werken. Nodig hem bij jou thuis uit of zoek steeds meer toenadering tot hem als jullie ergens op date zijn of als je hem hebt ontmoet in de kroeg. Flirt erop los en gaat dit goed? Ga dan voor een zoen. Na het zoenen is de stap naar sex veel kleiner.

Wees niet teleurgesteld

Niet elke man zal direct op jouw moves ingaan, wees dan niet teleurgesteld. Of, laat het in ieder geval niet zien of merken. Wanneer je duidelijk laat merken dat je er van baalt dat het er niet van komt die avond, zal de druk voor de man in kwestie alleen maar groter worden omdat hij weet dat jij wat van hem wil en verwacht. Hierdoor zal de gezellige sfeer direct omslaan, want geen enkele man vindt het prettig als hij onder druk wordt gezet of wordt gepusht.

Doe je altijd je uiterste best om een man in bed te plezieren

Nu denk je misschien dat dit een tip is voor als het dan zover is, voor als je een man mee naar huis neemt, maar dat is niet zo. Ook bij je voorgaande (sex)partners moet je je uiterste best doen. Mannen pikken vaak onbewust op of jij ervoor gaat om een man te verwennen en of je ontwikkeld bent op sexueel gebied. Ben jij goed ontwikkeld en wil je het een man naar zijn zin maken, dan zul jij aantrekkelijker zijn voor de mannen. Tips om een date tot een echt succes te maken!

Wees sexueel

Als je de hele avond serieuze gesprekken voert, moet je niet verwachten dat het vuurwerk wordt aan het eind van de avond. Er hangt dan simpelweg geen spannende sfeer. Maak eens een sexy opmerking, met een grote lach op je gezicht, en kijk hem daar op reageert. Als hij erop in gaat een meespeelt kan je makkelijker over seksuele onderwerpen praten en zo een sexy sfeertje creëren. Dat maakt de stap naar sex kleiner!

Naar meerdere plaatsen

Dit is een psychologisch trucje. Ja, ook wij kunnen trucjes. Neem hem tijdens een date of op de avond dat je hem ontmoet mee naar verschillende plekken. Al is het maar de kroeg aan de overkant. Het is namelijk zo dat hij meer vertrouwen in je krijgt en hij krijgt het gevoel dat hij je beter kent als hij met jou op meerdere plaatsen is geweest. Dat is omdat hij dan meer herinneringen met jou heeft. Meer vertrouwen, meer op hem gemak, je snapt natuurlijk wel wat daar uiteindelijk van komt.

Niet teveel drinken

Een borreltje voor je zelfvertrouwen, oké. Maar zet het niet op een zuipen. Veel mannen vinden het niet aantrekkelijk als een dronken man hun het bed in probeert te lullen en als hij jou de week erna weer tegen het lijf lopen, zijn ze dat nog niet vergeten. Bedenk je ook dat mannen onderling met vrienden elkaar alles vertellen, dus bij zijn vrienden maak je dan ook geen kans meer.

Kom zoveel mogelijk te weten

Zo kom je erachter of het er wel in zit die avond. Vraag hem met wie hij is, of hij nog plannen heeft, of hij morgenvroeg moet werken, of hij alleen woont. Allemaal weetjes die voor jou handig zijn. Is hij een avond uit met zijn ouders of vrienden en moet hij de volgende ochtend vroeg werken? Dan kan je zo weer doorlopen, want dat wordt hem niet.

Over de schrijver van dit artikel

Iedereen heeft het recht om te zijn wie je bent en te houden van wie je wil. De praatjes blog van Pikalilly is wil blijvend aandacht vragen voor mensenrechten in het algemeen en de gelijkheid. Dagelijks probeert de redactie hier leuke artikelen te plaatsen om jou te informeren en te interesseren.