‘Nu even niet, ik heb hoofdpijn,’ je hebt het je partner vast wel eens horen zeggen. Het was altijd de nummer één smoes niet alleen door vrouwen maar ook is dit smoesje populair bij de mannen. Maar nu zijn er nieuwe smoesjes die rondgaan in ons land, zorg dus dat je vriend dit niet te zien krijgt. Maar mocht hij het al kennen, weet jij het nu ook wanneer hij gewoon geen zin heeft. Waarom zeggen mannen dat niet gewoon…

Onderzoek


Pikalilly vroeg aan 4259 homo mannen welke slechte smoesjes zij het meest horen. Of deze mannen nu wel de aangewezen persoon zijn om hierover iets te zeggen, is te betwijfelen. Deze mannen gaan namelijk stuk voor stuk vreemd, datingsite Pikalilly is namelijk voor vrijgezelle, samenwonende en op andere manieren gebonden mannen die een leuke sexflirt of aandacht van een ander zoeken. Misschien willen hun mannen dus wel niet sexen om die reden… Maargoed, dat terzijde.

Dit zijn de meest slechte smoesjes om onder sex uit te komen:

  1. ‘Ik heb geen tijd, ik heb nog zoveel te doen.’
  2. ‘Ik moet morgen vroeg opstaan.’
  3. ‘Ik zit naar een film te kijken, laat me hem even af zien.’
  4. ‘De buren kunnen ons horen.’
  5. ‘Ik heb teveel stress, het was een zware dag.’
  6. ‘Ik heb nu geen zin, straks misschien.’
  7. ‘Mijn familie komt ons nog opzoeken.’
  8. ‘Ik heb hoofdpijn.’
  9. ‘Mijn hele lichaam doet pijn, ik word ziek.’
  10. ‘Ik kan niet bewegen, ik heb spierpijn van het sporten.’

Heil zoeken bij Pikalilly

Misschien worden de mannen die dit elke avond te horen krijgen zo wanhopig, dat zij hun heil moeten zoeken bij homo sexdating site Pikalilly. Dat kan natuurlijk ook. Hoofdpijn is verplaatst naar de achtste plaats en de meest voorkomende smoes is nu dus ‘geen tijd‘. Als je het ons vraagt de meest slechte smoes ooit, want voor sex met je partner maak je toch tijd? Maar let op, met deze smoesjes kan je er nu zelf ook niet meer onderuit komen!

Herken jij deze smoesjes of welke smoes heb jij wel eens gehoord?

Over de schrijver van dit artikel

Iedereen heeft het recht om te zijn wie je bent en te houden van wie je wil. De praatjes blog van Pikalilly is wil blijvend aandacht vragen voor mensenrechten in het algemeen en de gelijkheid. Dagelijks probeert de redactie hier leuke artikelen te plaatsen om jou te informeren en te interesseren.