Wil jij een spannende en sexy ambiance creëren om je vriend eens lekker te verwennen? Pak het dan goed aan en denk ook aan de geur die in (bijvoorbeeld) de slaapkamer hangt. Wind hem op met de juiste geuren. Ook benieuwd welke geur jij moet opsnuiven om nog meer zin te krijgen? Pikalilly helps you out.

Komkommer en zoethout

Komkommer lijkt niet echt heel erg sexy, maar uit onderzoek blijkt dat komkommer een geur is die voor mannen opwindend werkt. Om je vriend op te winden met de geur, kan je de komkommerlucht het beste mixen met zoethout. Succes gegarandeerd! Smell and Taste Treatment and Research Foundation Chicago hebben het namelijk onderzocht. Door verschillende geuren bloot te stellen aan mensen daarnaast de bloeddoorstroming van hun erogene zones bij te houden, kwamen zij erachter. Er stroomt 13% meer bloed bij het ruiken van deze geur en daar krijgt hij zin door! Het is eigenlijk niet dat hij de geur opwindend vindt, maar hij raakt meer ontspannen en staat meer open voor jouw avances.

Perfecte formule

Kan je geen luchtverfrissers vinden met deze geurformule? Denk dan bijvoorbeeld aan shampoos of bodylotions, smeer jezelf ermee in en geef hem eens een lekkere dikke knuffel. Waarschijnlijk kan hij jou dan niet weerstaan. Óf een nog beter idee: masseer hem er eens lekker mee in. Een massage met een lotion in de meest opwindende geur, één en één is twee! Geurzakjes met zoethoutgeur of stokjes op het nachtkastje en jouw avond kan niet meer stuk.

Lavendel en Pumpkin Spice

Een geur die voor mannen ook opwindend werkt is lavendel, dat is makkelijk te vinden. Hang het in de badkamer, wc of slaapkamer en je bent heerlijk ontspannen en altijd klaar voor actie. Het blijkt dat Pumpkin Spice voor mannen opwindend werkt. In Nederland is de geur niet zo populair, maar misschien ben je nog op tijd en kan je een Pumpkin Spice Latte van de Starbucks scoren.

Over de schrijver van dit artikel

Iedereen heeft het recht om te zijn wie je bent en te houden van wie je wil. De praatjes blog van Pikalilly is wil blijvend aandacht vragen voor mensenrechten in het algemeen en de gelijkheid. Dagelijks probeert de redactie hier leuke artikelen te plaatsen om jou te informeren en te interesseren.