De spelregels zijn simpel en je kent het dobbelen door en door. De verleidingsteksten opgeslagen onder het mapje versieren op de harde schijf in je hoofd en je weet precies hoe je hem het snelste om je vinger kunt wikkelen.

De Adonis in jou gaat elke week weer op pad op zoek naar de mooiste en geilste mannen. Maar eerlijk, wat zorgt voor de spanning? De daadwerkelijke rooftocht of het uiteindelijk vangen van je beeldschone en ondeugende prooi?

Deze jacht gaat al miljoenen jaren terug. Net zoals in het dierenrijk pakten we niet de eerste de beste wulpse maar zochten we door naar de sterkste, gezondste partner. Deze zoektocht was belangrijk want je kon je niet permitteren om je partner te verliezen. Jij zocht voedsel, je partner bereidde het en zorgde voor de kleinere voedselbronnen als vruchten en zaden.

Afijn, de jacht dus. Aangezien onze supermarkten vol zitten met voedsel en de mannen geëmancipeerd zijn hoeven we niet meer zo ver te gaan voor de jacht. Toch is de jacht vaak het spannendste onderdeel te zijn van het verleidingsspel.

Want laten we eerlijk zijn, voor wie kies jij? De jongen dat zich al heel de avond aan je voeten werpt, of de jongen dat verscholen in de hoek je glimp opvangt en met hem doordringende ogen een teken van interesse uitzendt?

Er zijn avonden waarop je doelbewust kiest voor jongen A. We kunnen het zien als snelle koolhydraten. Je hebt honger, eet een zak chips, voelt je een uur verzadigd en krijgt vervolgens toch weer trek. Misschien voel je je wel schuldig en heb je zin in een gezonde snack.

Onze aanpak? Laat de spanning zolang mogelijk duren. Draai om hem heen. Zoek hem langzaam op. Geef complimentjes. En zwak weer wat af. Laat het hele feest niet aan één avond hangen. Dagen, weken, maanden op jacht. Haalbaar wanneer je de spanning goed weet te doseren. En mocht de spanning dan toch echt zijn hoogtepunt bereiken, grijp dan je prooi. ‘Ik. Wil. Jou.’

Over de schrijver van dit artikel

Iedereen heeft het recht om te zijn wie je bent en te houden van wie je wil. De praatjes blog van Pikalilly is wil blijvend aandacht vragen voor mensenrechten in het algemeen en de gelijkheid. Dagelijks probeert de redactie hier leuke artikelen te plaatsen om jou te informeren en te interesseren.