Vingeren is niets anders dan met je vinger bij jezelf of bij de ander anaal naar binnen gaan en daar zijn gevoelige plekjes masseren. Maak je vinger vochtig met speeksel of glijmiddel en masseer de buitenkant van je anus of die van je partner. Duw voorzichtig met het topje van je vinger tegen het midden van de sluitspier, zodat deze meegeeft en je naar binnen kunt.

Gebruik geen nagels tijdens het vingeren

Zorg ervoor dat je geen lange, scherpe nagels hebt, daarmee beschadig je de binnenkant van de darmen.

Begin rustig, zodat de sluitspier zich kan ontspannen en jij, of degene die je vingert, kan wennen aan het gevoel. Als je de sluitspier voorbij bent, zul je merken dat het weinig moeite kost om je hele vinger naar binnen te brengen.

Prostaatmassage

Net voorbij de sluitspier glijdt je vinger langs de prostaat, één van de gevoeligste plekjes van het mannenlichaam. De prostaat is een klier die onder de blaas zit en een aantal hulpstoffen aan sperma toevoegt. De prostaat kan worden gestimuleerd door met je vinger op en neer te gaan in de anus.

Gebruik meerdere vingers tijdens het vingeren

Natuurlijk kun je meer dan één vinger tegelijk gebruiken als je een beetje gewend bent aan het gevoel én de techniek van het ontspannen van je anus onder de knie hebt. Het kan erotisch zijn om voor de spiegel te gaan zitten en naar jezelf te kijken als je jezelf vingert.

Nadat je hem heerlijk gepijpt hebt, leg je vriend op zijn buik, zodat je makkelijk bij zijn anus kan. Hier spuit je een lading glijmiddel op, om vervolgens je vriend te laten klaarkomen. Succes 🙂

Vingeren kan geil zijn als voorbereiding op neuken. Misschien kun je klaarkomen puur en alleen doordat je gevingerd wordt dus zonder dat je pik aangeraakt wordt. Was na afloop goed je handen en zorg ervoor dat er geen ontlasting aan je handen of onder je nagels zit.

Als ontlasting in aanraking komt met je mond, dan kun je hepatitis A en hepatitis B krijgen of overbrengen. Dit risico loop je ook wanneer je met dezelfde vinger verschillende mannen vingert. Wordt jij gevingerd dan kunnen soa worden overgedragen als dat gebeurt door een vinger die eerder in een andere kont heeft gezeten. Met een vinger waar sperma aan zit kan hiv worden overgedragen.

Over de schrijver van dit artikel

Iedereen heeft het recht om te zijn wie je bent en te houden van wie je wil. De praatjes blog van Pikalilly is wil blijvend aandacht vragen voor mensenrechten in het algemeen en de gelijkheid. Dagelijks probeert de redactie hier leuke artikelen te plaatsen om jou te informeren en te interesseren.