Sta je te stotteren en te stuntelen bij de bar om hem aandacht te vragen? Of ken je de fijne kneepjes, maar ben je nooit te wijs om bij te leren? Welke reden dan ook, het is altijd goed om te weten hoe je een man écht opwindt.

Het sexueel verlangen van een man (naar jou!) vergroot je door drie simpele dingen. Raak zijn arm aan, geef hem een knuffel en maak lang oogcontact. Zo simpel kan het zijn!

Muizen


Onderzoekers hebben het stofje oxytocin bij muizen uitgeschakeld. De mannetjes hadden geen sexuele interesse, en gaven ze net zo veel aandacht als ‘een blokje lego’. Dit betekent dat oxytocin belangrijk is bij de lust van een man. Oxytocin werkt bij muis en mens namelijk hetzelfde. Dit stofje wordt verspreid wanneer mensen elkaar aanraken of aankijken. Een knuffel een uur lang effect kan hebben. Score!

Vertrouwen


We vertellen je nu iets wat je waarschijnlijk wel zult herkennen. Voor mannen is het vanuit de oertijd prioriteit om met zoveel mogelijk het bed in te duiken. Maar veel mannen moeten eerst het vertrouwen hebben voor hij zich blootgeeft. Oxytocin heeft een grote rol in het bepalen van sociaal vertrouwen. Dat maakt het zo belangrijk! Verliefde stellen hebben dit stofje daarom meer, wat hun orgasmes ook nog eens beter maakt. Win-win!

Dus boots dat verliefde gevoel na. Laat jezelf zien van je beste kanten – en daarmee bedoelen we je betrouwbare, zorgzame kant. Het zal hem opwinden en het beste orgasme bezorgen. Succes, mannen!

Over de schrijver van dit artikel

Iedereen heeft het recht om te zijn wie je bent en te houden van wie je wil. De praatjes blog van Pikalilly is wil blijvend aandacht vragen voor mensenrechten in het algemeen en de gelijkheid. Dagelijks probeert de redactie hier leuke artikelen te plaatsen om jou te informeren en te interesseren.