Je auto bekrassen, je dure merkkleding doneren aan het goede doel, je nieuwe plasma-televisie uit het raam gooien. Pas maar op want uit onderzoek blijkt dat wanneer vrouwelijke mannen types erachter komen dat hun partner vreemdgaat, zij direct wraak willen nemen op hun (ex-)partner.

Wraak nemen

Er werden 82000 mannen over vreemdgaan ondervraagd. Mannen wilden echt wraak nemen. Maar het verschil zit hem hierin: mannen nemen wraak op hun partner. Maar liefst 80% van de mannen zegt wraak te willen nemen op hun partner en zal zijn woede dus willen uiten op de persoon met wie hun man vreemdging. Toch een gekke uitkomst, aangezien iedereen die ondervraagd is zelf op de website staat om vreemd te gaan. Maar goed, altijd minder leuk als het jezelf overkomt natuurlijk.

Hoe dan?

Hóe wordt er wraak genomen is de grote vraag. Pies jij buiten de pot? Zorg dan dat hij er niet achter komt of stop nu het nog kan. Een kwart van de mannen wil namelijk erg graag iets vernielen. En dan niet zomaar iets, nee wel iets waar jij veel om geeft. De nieuwe auto waar je zo trots op bent heeft straks vier lekke banden en op de motorkap staat cheater gekrast. Een andere kwart van de mannen zegt dat zij zelf ook een verhouding zou beginnen. Boontje komt om zijn loontje…

Nu weet je in ieder geval (bijna) zeker dat het overspel direct stopt, want die minnaar houdt het wel voor gezien nadat hij een boze man op de stoep heeft gehad. 22% van de mannen zegt direct hun partner te verlaten en 9% pakt zijn vriend terug door zelf ook een man te zoeken.

Over de schrijver van dit artikel

Iedereen heeft het recht om te zijn wie je bent en te houden van wie je wil. De praatjes blog van Pikalilly is wil blijvend aandacht vragen voor mensenrechten in het algemeen en de gelijkheid. Dagelijks probeert de redactie hier leuke artikelen te plaatsen om jou te informeren en te interesseren.